© 2003-2018 АТ «Укрексімбанк»

13 вересня 2018
Фінансові рішення Укрексімбанку для МСБ є одними з найкращих

Діловий журнал «Бізнес» відзначив державний банк у номінації «Кращий продукт»

Укрексімбанк став одним із переможців дослідження на ринку фінансування та обслуговування сегмента малого та середнього бізнесу, опублікованого у журналі «Бізнес». Спеціальний випуск ділового видання, присвячений питанням розвитку МСБ в Україні, вийшов у вересні 2018 року.

За результатами дослідження Укрексімбанк увійшов до трійки провідних банківських установ у номінації «Кращий продукт». Редакція відзначає, що частина фінансування для клієнтів державного банку надається за рахунок ресурсів міжнародних фінансових організацій, що відкриває представникам реального сектора економіки широкі можливості для розвитку бізнесу. Окрім залучення коштів на поточні потреби йдеться також про кредитування довгострокових проектів, зокрема, у сфері енергоефективності. Крім того, ділове видання наголошує, що Укрексімбанк пропонує великий вибір партнерських програм з виробниками техніки, обладнання та устаткування.

«Ми залучаємо на обслуговування компанії малої та середньої капіталізації, які потребують підтримки щодо започаткування та розвитку експортної діяльності, але не обмежуємо й інші підприємства реального сектору економіки, – зазначив начальник Управління малого та середнього бізнесу АТ «Укрексімбанк» Владлен Дєдков в інтерв’ю журналу «Бізнес». – Напевне, головна відмінність Укрексімбанку на ринку полягає в тому, що він має не роздрібне, а корпоративне спрямування. Тому клієнти малого та середнього бізнесу можуть отримати всі ті продукти, які у більшості банків надаються лише великим компаніям».

Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» – універсальна фінансова установа, 100% статутного капіталу якої належать державі. Незмінно входить до групи найбільших банків України, обслуговує значну кількість українських підприємств-експортерів приватної та державної форм власності, має найрозгалуженішу в країні мережу банків-кореспондентів, успішно співпрацює з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, Європейським банком реконструкції та розвитку, Європейським інвестиційним банком, Міжнародною фінансовою корпорацією, іншими провідними міжнародними фінансовими організаціями, іноземними банками та фінансово-кредитними інститутами.