© 2003-2018 АТ «Укрексімбанк»

16 квітня 2018
Укрексімбанк та Mastercard відновлять футбольний майданчик у Черкасах в рамках соціальної ініціативи «Передай пас»

Державний банк підтримує соціально відповідальні проекти

У Києві відбувся офіційний старт кампанії Mastercard «Передай пас» за участі партнерів і легендарного футболіста Олександра Шовковського. Під час жеребкування між учасниками ініціативи були розподілені майданчики, які будуть оновлені в ході проекту. За результатами жеребкування, Державний експортно-імпортний банк України спільно з Mastercard відновить футбольний майданчик у Черкасах за адресою: вул. 30-річчя Перемоги, 8.

«Ми, як соціально відповідальний державний банк, приєднуємось до ініціативи Mastercard «Передай пас». Адже кожен із нас знає, що великі футбольні легенди народжуються не на модернових стадіонах, а на простих майданчиках поруч із домом. Долучившись до Всеукраїнської соціальної ініціативи Mastercard ми прагнемо сприяти народженню нових футбольних зірок України. За результатами офіційного жеребкування Укрексімбанк відновлюватиме футбольний майданчик у Черкасах», – прокоментував Олександр Соколов, Член Правління Державного експортно-імпортного банку України.

Загалом у рамках проекту Mastercard разом із партнерами відновить 14 футбольних майданчиків у 12 містах України: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Черкасах, Чернівцях і Чернігові.

Ключовими факторами відбору майданчиків стали: розташування у густонаселеному районі міста, відкритий доступ для всіх охочих, а також рекомендації органів місцевої влади. Відновлення майданчиків включатиме заміну покриття на полі, встановлення нової огорожі та спортивного обладнання.

«Кожен другий українець вбачає шлях до популяризації футболу в країні саме через відновлення спортивної інфраструктури, – такими є висновки наших досліджень. Тому ми разом із партнерами зосереджуємо свої зусилля на відновленні майданчиків, які прослужать громаді не один рік і стануть місцем старту нових футбольних історій. Ми вдячні нашим партнерам, які підтримали ініціативу заради народження нових футбольних легенд», — відзначила Наталя Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні.

Нещодавнє дослідження Mastercard1 також показало: більшість опитаних (84%) вважають, що оновлення дворових футбольних майданчиків позитивно вплине на мешканців. Крім того, 48% українців переконані, що футбол об’єднує друзів та допомагає зустрічатися з новими людьми. 43% українців вважають, що футбол — це спосіб відпочити і зняти стрес, а 17% грають у футбол з дитинства.

–––––––––––––––
1 Дослідження проведене Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення Mastercard; лютий, 2018.

Про Укрексімбанк

Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» – універсальна фінансова установа, 100% статутного капіталу якої належать державі. Незмінно входить до групи найбільших банків України, обслуговує значну кількість українських підприємств-експортерів приватної та державної форм власності, має найрозгалуженішу в країні мережу банків-кореспондентів, успішно співпрацює з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, Європейським банком реконструкції та розвитку, Європейським інвестиційним банком, Міжнародною фінансовою корпорацією, іншими провідними міжнародними фінансовими організаціями, іноземними банками та фінансово-кредитними інститутами. Офіційний сайт: www.eximb.com

Про Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.Mastercard.com – міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія управляє найшвидшою у світі платіжною мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в більш ніж 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, більш простою, безпечною і ефективною для кожного. Слідкуйте за нами в соціальній мережі Твіттер @MastercardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та підписуйтесь на свіжі новини на Engagement Bureau.